Authentieke Tantra ANNE MassageWereld Maastricht

Authentieke Tantra ANNE MassageWereld Maastricht
Authentieke Tantra ANNE MassageWereld Maastricht Authentieke Tantra ANNE MassageWereld Maastricht Authentieke Tantra ANNE MassageWereld Maastricht

Ik ben Anne , een rijpere en gediplomeerd tantramasseuse.

Een echte tantramassage is voor zowel mannen als vrouwen een heerlijke, soms overdonderende ervaring. Mijn tantramassage wordt gekenmerkt door wezenlijk hartcontact en het uitwisselen van levensenergie. In deze totale sensuele lichaamsmassage, met heel veel lichaamscontact, ervaar je dat de seksualiteit door je hele lichaam verspreid wordt

In onze tantra massage gaan we dus op een andere manier met jouw seksualiteit om en dat kan heel prettig en verrassend zijn. Natuurlijk mag je er altijd voor kiezen om met de jouw bekende ‘westerse zaadlozing’ te eindigen, geef dat dan van te voren aan en/of boek een kwartiertje extra. Vrouwen hebben hier een streepje voor en mogen binnen tantra net zo vaak klaarkomen als ze willen.

Een echte tantramassage is niet gericht op een seksuele ontlading, maar juist op het behouden en gebruiken van de energie. Misschien overbodig te noemen, maar een uitgebreide yoni of lingam massage hoort er standaard bij.

Ga je met me mee in mijn tantrawereld?

Anne.

MassageWereld Maastricht

Grote Gracht 32

Maastricht

+31(0)43 321 31 27

Onze salon is open:

Ma-vr 10.00 t/m 22.00 uur

Weekend 12.00 t/m 22.00 uur

(Vanaf Q Park Vrijthof slechts 2 minuten (180 m) lopen langs Mc. Donalds en AH)

TIP:

Parkeer uw auto gratis bij P + R Noord (station Maastricht Noord). Vanaf hier rijdt om het kwartier een bus naar het centrum van Maastricht voor €2 per persoon!

Website: https://www.massagewereld.com/massagewereld-maastricht/?did=0&v=Maastricht
Website Tip: www.gedragen-slipjes.comOver de adverteerder:

Naam: MassageWereld Maastricht
Telefoon: 0031433213127
Woonplaats: provincie Limburg

Opties:

Kinky Porn:

    Kink Unlimited on Kink.com
Geplaatst: 657 dagen geleden
Bekeken: 28 keer
 
     
 
 

[Nieuwe rubriek?]